BØRNEUDSTILLING – RUMTOSSET PÅ UTZON CENTER

Arkitekturudstilling for børn og barnlige sjæle

Som senior formidlings- og udviklingskonsulent ved Leg- og Læringsteamet på Utzon Center har jeg været med til at udvikle formidlingslaget i børneudstillingen RUMTOSSET. Om udstillingen skriver Utzon Center:

‘Lys, røg, bi-byggerier, en skalaby, et legelandskab, en rum-kikkert og et himmeltårn. Bliv tosset med rum, og slå dig løs i en forunderlig verden af skæve og skøre arkitektoniske installationer.

Utzon Center har inviteret seks arkitekter og designere til at skabe rumlig installationer i et fælles arkitektonisk laboratorie, Rumtosset. I udstillingens rumforskerstationer eller i de forunderlige værker, kan du eksperimentere og bruge hoved, hænder, fantasi og forstand og lege så godt, at du ikke opdager, du lærer en masse om arkitektur og design undervejs.

Udstillingen har noget for alle, men henvender sig i særdeleshed til de 3-13-årige. Vi glæder os til at rumforske sammen med dig!’

 

FAKTA

Dato Forår 2019

Udvikler af udstillingens formidlingslag Malene Abildgaard i samarbejde med Utzon Centers Udstillings- og Leg- & Læringsteam

Udstillingssted Utzon Center

Foto Utzon Center